Vanuit een hele grote passie voor interieurs is mijn enthousiasme ontstaan om een mooi eigen bedrijf op te starten. Ik ben Miriam, al jaren samenwonend met Jan en we hebben samen 2 prachtige kinderen. Geboren in Oss, maar ik woon al weer een lange tijd met heel veel plezier in Berghem. Inmiddels in een prachtig droomhuis waar ik mijn passie volledig in kwijt kan.

De passie voor alles wat met interieur te maken heeft, gaat al lang terug. Bij het binnen stappen van een nieuwe ruimte gaat mijn creatieve motor al draaien. Hoe zou ik deze ruimte gaan inrichten? Welke sfeer zou hier goed tot zijn recht komen? Om met creativiteit iets moois neer te zetten, daar wordt ik intens blij van.

Toch ben ik op werkgebied pas later deze richting in gegaan. Voorheen heb ik financiële functies bij verschillende bedrijven gehad. Ook erg leuk, maar natuurlijk een stuk minder creatief. Met kleine stappen ben ik gaan switchen. Eerst een goede opleiding, wat ik belangrijk vind om goed professioneel te kunnen starten. Inmiddels heb ik de opleidingen binnenhuisarchitectuur, interieurstylist en interieurfotografie succesvol en met heel veel plezier afgerond. Ervaring opgedaan door naast mijn vaste baan alvast mensen te gaan helpen. En toen kwam het punt om de grote stap te zetten. En wat is dit ontzettend leuk! Had ik het maar eerder gedaan!

De voldoening die het geeft om mensen die vast lopen in hun keuzes weer orde in de chaos te scheppen is enorm. Samen aan de slag gaan om iets moois te creëren. Een fijne sfeer scheppen waar iedere bewoner zich thuis voelt. Naast de creativiteit, is mijn financiële achtergrond een waardevolle toevoeging. Een mooi creatief interieurontwerp met ook oog voor budget, functionaliteit en ruimtelijk inzicht is een krachtige combinatie. Integer, betrouwbaar en oprecht interesse tonen zijn karaktereigenschappen die mij vaak worden toebedeeld.

Vaak wordt gevraagd wat nu mijn stijl is. De stijl waar ik zelf het meeste warm van wordt is landelijk luxe. Een rustige basis met veel naturel kleuren en materialen, aangevuld met nuances van warme kleuren en zachte stoffen. Maar belangrijker is natuurlijk wat jouw stijl is. Welke sfeer, kleuren en materialen passen het beste bij jou. Samen die zoektocht aangaan en uiteindelijk komen op een mooie samensmelting hiervan.

 

miriam van aken