Miriam 1

1-11-2022 Herfstvakantie is weer geweest. Op naar de winter; openhaard weer aan, kaarsjes, met deken op de bank. Voor nu nog steeds mooi weer, lekker nog veel naar buiten. Halloween is weer achter de rug. Het interieur mag zijn winterlook gaan krijgen. Warme kleuren, zachte materialen, warmte en gezelligheid.

stapel vaas voor tulpen, maar andere bloemen kunnen uiteraard ook.

14-9-2022 de woonbeurzen zijn weer volop begonnen. De woonindustrie heeft vakdagen in september en ook de VT woonbeurs komt er aan in oktober. Veel inspiratie op doen op gebied van: wonen, kleuren, meubels, verlichting, behang, woonaccessoir, alles over interieur.

5-9-2022

Weer even geleden. De zomervakantie is voorbij. Nu weer volop aan de slag. Nieuwe interieurontwerpen gebruiken, beurzen bezoeken, cursussen volgen. Alles wat met interieur te maken heeft.

1-4-2022 En na de lente komt…. sneeuw. Daar gaat buiten zitten en vertoeven. Toch maar weer binnen gezellig maken met dekentjes en kaarsjes aan. Hopelijk kunnen we snel weer naar buiten toe.

21-3-2022 De lente is begonnen. De zon schijnt en we gaan weer naar buiten. Tuinmeubels worden schoongemaakt en weer ingericht met mooie buitenaccessoires zoals, stoelen, tafeltjes, plaids, kussens, verlichting, vazen, potten met planten, parasols, hangmatten, schommels en nog veel meer.

Lente bloemen

7-3-2022

Webshop inmiddels geopend. Voor mooie, toffe en leuke woonaccessoires zoals, kussens, plaids, poof, schilderijen, fotolijsten, vazen, waxinelichthouders, ledkaarsen, wandbordjes.

maart 2022 wandbord

8-2-2022

Interier in Berghem, Oss, Heesch, Herpen, Schaijk en de rest van Nederland. Ook binnenkort woonaccessoires te koop via de webshop. Voor interieuradviezen, interieurontwerpen, kleuradviezen, licht plannen en alles wat met interieur te maken heeft. Voor particulieren en bedrijven.

31-1-2022

Van huis op papier naar jouw huis. Van nieuwbouw naar nieuw thuis.

De handtekening is gezet. Jouw droomhuis gaat er nu echt komen. Nu nog een huis op papier, maar door alle tekeningen en afbeeldingen heb je een goed beeld hoe dit huis er in het echt uit gaat zien. Maar een huis indelen en inrichten op papier is toch echt anders dan bij een bestaand huis.

Zelf bouwen of projectbouw

Maar voor nu nog veel geduld hebben, de bouw moet immers nog gaan starten of is net gestart. Jullie zijn al wel een beetje aan het nadenken over de inrichting, maar nog tijd genoeg hiervoor. En daar wordt vaak een inschattingsfout gemaakt. Om uiteindelijk een goede inrichting te krijgen, dien je vanaf het prille begin eigenlijk al je plan in grote lijnen klaar te hebben.  Als je zelf gaat bouwen heb je iets meer vrijheid, maar bij projectbouw heeft de aannemer al snel een overzicht nodig waar alle aansluitpunten moeten komen te liggen. Om deze goed te kunnen bepalen, dient je eindplaatje helder te zijn. Hoe gaat de opstelling van de keuken eruit zien? Hoe wordt de meubelopstelling, zodat ik de juiste lichtpunten aan kan geven. Hoe gaat mijn badkamer eruit zien? Hoe deel ik de ruimtes in, zodat deze functioneel en logisch zijn? Krijgen alle gewenste functies een plek in jouw nieuwe huis?

Projectbouw: meerwerk, ga ik uit van het plaatje van de ontwikkelaar of ga ik mijn huis toch anders indelen. Zitten alle aansluitpunten op de plek waar ik ze wil hebben? Kies ik de materialen uit het standaardpakket, of maak ik toch een andere keuze?

Tijdens de hele bouwfase zijn er verschillende momenten dat er beslissingen genomen dienen te worden, die allemaal invloed hebben op het eindresultaat. En dan kom je in een eindeloze wereld van mogelijkheden en keuzes uit, waardoor je soms door het bomen het bos niet meer ziet.

Wat kan ik in dit hele traject voor jullie betekenen?

Tijdens het gehele traject kijk ik met je mee en begeleid je om de juiste keuzes op de juiste momenten te maken.

Start traject:

Voor de gehele woning maken we een indeling, zodat goed inzichtelijk wordt waar de diverse aansluitpunten voor water aan- en afvoer, elektra, data en licht moeten gaan komen. We maken een tijdslijn zodat we overzicht bewaken wanneer, welke keuze gemaakt dient te worden.

Gedurende traject:

Voor de keuken, woonkamer, badkamer, toilet en nog één kamer naar keuze gaan we een totaalplan maken. Keuze van materialen, meubels, kleur, verlichting, raamdecoratie en accessoires worden hierin meegenomen. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van mijn netwerk van professionele en betrouwbare mensen die kunnen helpen bij jouw woning. Denk hierbij aan een schilder, timmerman, een keukenleverancier, maar ook de inkoop van meubels en woonaccessoires.

Eind traject:

De verdere inrichting van jullie huis kan gaan beginnen. Hier gaan we de gezelligheid en warmte in jullie huis brengen, zodat het hele traject eindigt met een meer dan tevreden gevoel.  Mijn doel is bereikt als het  eindresultaat boven verwachting is uitgekomen.

Nuttige investering

De kunst van een goede begeleiding is dat je als klant het gevoel hebt dat je jouw eigen huis aan het inrichten bent, dat er geluisterd wordt naar jouw wensen en dromen, en dat de volle potentie uit je huis wordt gehaald.

Het is een investering die je voor extra kosten, tijdverlies en ook frustraties kan behoeden, met als eindbestemming een mooi huis dat aanvoelt als jouw eigen thuis.

Wil je graag eens van gedachten wisselen? Leuk als je contact met mij opneemt! Dat kan via de email miriam.van.aken@gmail.com of bel 06-25350052.

Miriam

26-1-2022

De toegevoegde waarde van een Interieur Professional

In de huidige tijd zijn we meer en meer aan ons huis gekluisterd en hierdoor zijn veel mensen begonnen met het veranderen van hun huis. Wensen die al lang op de plank lagen, worden eindelijk eens aangepakt.

Vol enthousiasme begin je aan de klus. Lekker snuffelen door de winkels of browsen op het internet om het ideale interieur samen te stellen. Je komt een heel eind, maar er is zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe vind je tussen al deze inspirerende plaatjes de juiste sfeer? En hoe kom je tot een concreet en goed plan voor jouw huis?

Wat is de toegevoegde waarde van hulp bij het maken van je interieur?

Een interieur maken dat uiteindelijk een eenheid vormt qua stijl, kleurkeuze en afwerking is niet makkelijk. De keuzemogelijkheden in de wereld van het interieur zijn echt enorm. Als je op zoek gaat naar een nieuw interieur loop je al snel tegen de vraag aan wat bij elkaar hoort en wat jouw persoonlijke smaak nou precies is. Er is zoveel heel erg leuk!

Een interieur professional kan je helpen om te kijken naar wat je precies verwacht van je interieur. Hoe gebruik je de ruimtes. Wie zijn de bewoners en wat verwachten zij van een huis. Vind jij het gezellig wanneer het netjes en opgeruimd is? Of vind je het lekker rommelig leuker? Hou je van landelijk of liever modern? Welke kleuren vind je mooi en zou je willen gaan gebruiken? Welke spullen wil je bewaren en hoe ga je die in het nieuwe interieur inpassen? Wat voor verlichting is er nodig?

Een interieur professional leidt je door het doolhof van deze wereld heen. Hij of zij helpt je om keuzes te maken die in eerste instantie niet zo voor de hand liggen. Denk aan kleur of vormgeving. Zij hebben de kennis en ervaring om met andere ogen naar je huis te kijken en de potentie ervan te zien. Ze denken aan details zoals verlichting en kastruimte.

Nuttige investering

Vaak geven klanten de opmerking dat ze blij zijn om na maanden zelf zoeken naar wat ze mooi vinden met de frustraties die daar bij horen, eindelijk iemand te hebben die ze helpt met het maken van keuzes en die knopen met ze doorhakt.

De kunst van een goede begeleiding door een interieur specialist is dat je als klant het gevoel hebt dat je jouw eigen huis aan het inrichten bent, dat er geluisterd wordt naar jouw wensen en dromen, en dat de volle potentie uit je huis wordt gehaald.

Het is een investering die je voor extra kosten, tijdverlies en ook frustraties kan behoeden, met als eindbestemming een mooi huis dat aanvoelt als jouw eigen thuis.

Wil je graag eens van gedachten wisselen? Leuk als je contact met mij opneemt! Dat kan via de email miriam.van.aken@gmail.com of bel 06-25350052.

Miriam

18-1-2022 Vandaag weer een nieuwe advertentie geplaatst op Facebook voor het inspiratie uurtje. Een uur lang adviezen over kleurgebruik, meubelopstelling en gebruik van accessoires. Om jezelf cadeau te doen. Leuk als kadobon te geven voor verjaardag, vaderdag, moederdag of zomaar natuurlijk. Buiten is het grauw weer, maak het binnen dan extra gezellig. De wintermaanden duren nog lang. Met een gezellig en warm thuis is beter vertoeven.

A beige string swing with a pillow on a patio. Wicker baskets, a rug and a blanket on a wooden deck in the garden.

10-1-2021 Een nieuw jaar! Hopelijk vele nieuwe, leuke en inspirerende opdrachten.

28-12-2021

Boekenwand in Spanje. erg bijzonder.

23-12-2021

White Vases on a white surface

17-12-2021

Nog één week en dan is het kerst. Kinderen bijna vakantie. Drie weken lang niet naar school. Wat gaan we allemaal doen? Eindelijk de make over van de kinderkamers afronden. Nieuwe vloer ligt er nu in. Heel erg mooi geworden. Nu de verdere aankleding. Kleed, bureau, gordijnen korter maken. Nog genoeg te doen.

9-12-2021 Sinterklaas is weer uit het land. Tijd voor Kerst. Grote bomen vol met kerstballen, slingers en lampjes. Leef je uit met woonaccessoires. Daarnaast ook de rest van het huis volop in de kerstversiering steken. Mooie kerststukken van takken, ballen en kaarsjes.

Interior design of boho living room. Oriental concept of home decor. Wabi sabi.

30-11-2012 Bijna Sinterklaas. Schoentjes zetten, suprises maken en veel kadootjes uitpakken. Ook voor het interieur zijn er veel wensen en mogelijkheden om te geven en of te krijgen. MvA interieurstyling kan daar volop in meedenken en leveren. Kadobonnen voor een inspriatie uurtje, stylingtips en nog veel meer.

22-11-2021 weer een nieuwe week in stylingland Berghem. Sinterklaas is in het land en koopt weer vele cadeau’s. Ook voor Kerst wordt er weer volop woonaccessoires geshopt. Veel kussens, kandelaars, kleine snuisterijen, kleden, vaasjes en nog veel meer. Voor advies MvA interieurstyling en advies. Zie ook de website. Binnenkort ook aangevuld met een webshop.

White Vases on a white surface

Voorbeeld van woonaccessoires. In Berghem te verkrijgen via MvA interieurstyling en advies. Daarnaast ook advies en nog veel accessoires te verkrijgen. Ook meubels zoals banken, tafels, kasten, eettafels, eettafelstoelen. Mooi voor in het interieur. Zeker nu met de feestdagen die er aan komen.

12-11-2021

Stylingstress in Berghem?

Woonaccessoires geven het interieur karakter. Kleine toevoegingen en aanpassingen kunnen een groot effect hebben. Gebruik van kussens, kleden, kandelaars, wanddecoratie e.d. geven nog meer sfeer in huis.

Maar hoe kies je nu de juiste items, zodat ze goed passen in jouw interieur?

In het grote aanbod van woonaccessoires zie je vaak door de bomen het bos niet meer.                   MvA interieurstyling en advies kan je daarbij helpen. Je hoeft niet meer zelf op zoek naar de juiste accessoires. Dat kan ik voor je doen!

Mooi items uit de collectie van Woood, Bloomingville, House Doctor, BePureHome, HK Living en nog veel meer merken.

Stuur een foto van dat deel van jouw interieur dat je anders wilt. Geef aan wat jouw budget is en ik maak dan een sfeervol en passend plan voor je. Na akkoord ga ik de inkopen voor je regelen en kom ze vervolgens persoonlijk bij je thuis brengen. Voor € 19,95 (exclusief inkopen) heb jij jouw interieur weer extra sfeer gegeven.

Ook leuk om cadeau te geven voor Sinterklaas of Kerst.

8-11-2021 Het juiste gevoel in een interieur krijgen. Hoe dat ik dat? Hoe stem ik alles al, zodat ik alle items op elkaar zijn afgestemd. Een moodboard kan je daarbij helpen. Een moodboard geeft een bepaalde sfeer en kleurstelling aan. Houd je hier aan vast, zodat je altijd in dezelfde sfeer en kleurtoon blijft ten aanzien van keuzes voor jouw interieur. Niet alleen voor de kleuren op de muur, maar ook voor de woonaccessoires zoals kussens, kleden, wanddecoratie e.d.

3-11-2021 Interieur in de herfst. Mooie en warme herfsttinten zoals bruin en terracotta. Kaarslicht, openhaard aan, deken op de bank. Gezelligheid binnen bij koude en regenachtige dagen. Steek het vuurtje maar aan. Met z’n allen rond de openhaard. Spelletjes doen, een boek lezen of gezellig kletsen. Ieder zijn eigen plekje op de bank, relaxstoel of liggend op het kleed. Gezellig met veel kussens. Herfst ten top!

You Will Never Fake the Feeling of Being in Such a Place

West leaves plenty of room for interesting compositional possibilities: it enters a harmonious dialogue in terms of both colour and shape with the Amber coffee tables, is complemented by the Side coffee tables, with their frame in saddle hide that evokes that of the backrest and enhanced by the Clive consoles, which play around with surfaces, even setting one over another. The combination of the two looks of West, one with backrest in saddle hide and the other more conventional version with padded backrest and armrest.

“Even if you don’t have a ready sketch of what you want – we will help you to get the result you dreamed of.”
DAVID OSWALD

Caule for Flos is an outdoor lighting collection with simple understated lines yet strong style identity. Copying the botanical structure of a flower, the collection features a real flexible slender stem, almost a natural element, a subtle addition to any outdoor setting. Available in different heights and configurations, the Caule series comes in a variety of materials and surface finishes.

The bulky look created by the solid sculptural masses of the semi-circular legs of Wedge contrasts with the lightweight feet, which culminate in an oblique chisel tip shape.

Miriam van Aken

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *